LOADING.

Welcome!
I want to introduce myself.
Profilkép

Personal


Age: 19
High School: Bánki Donát Engineering Secondary School
Egyetem: Eötvös Lóránd Tudományegyetem - Informatics


Media

Website Date
Nemzet Fiatal Tehetsége - KELET 2016.11.28
Róma - Innovációs Díj - KELET 2016.10.15
Intelligens Védőkabát - EDULINE 2016.03.26
Intelligens Védőkabát - HVG:PLÁZS 2016.03.26
Links to some news about the intelligent fireman suit.

Computer Science

 • First sign of interest in Computers

  7-8. osztályos tanuló lehettem,amikor édesapám számítógépeket és számítógép perifériákat árusított.Először csak Windows telepítésekkel, majd az összeszerelésben is segédkeztem. Ez volt az első pont amikor azt gondoltam,az informatikával kell foglalkoznom.

 • Felvétel a Műszaki középiskolába

  A "kecsegtető" informatikai jövő alapján jelentkeztem a Bánki Donát Műszaki Szakközépiskolába, ahol megismertem osztályfőnökömet,és jelenlegi mentoromat, Zsigó Zsoltot. Az egyik órán bejelentette hogy tart robotika szakkört.Jelentkeztem.

 • "Robotika" - LEGO

  Az első szakkörökön a LEGO robotokkal foglalkoztunk, több versenyern is részt vettünk,több-kevesebb sikerrel. Sajnos ezt a platformot nem tudtam komolyan venni,váltani kelett.
  Akkor jött a kérdés.

 • Sivák Levente,akar valamit csinálni?

  Ezt a kérdést kaptam december környékén,igent mondtam.Zsigó tanárúr nevezett minket a Holland RoboCup 2013 junior világbajnokságára "robotfoci" kategóriában ahol végre saját építésű robotokkal vehetünk részt és 5. helyen végeztünk.

 • Világjárás

  Spanyol,Olasz,Svéd,Török,Skócia.
  Az Enviromental Avation Science Project keretében rengeteget utaztam,új kulturákat ismertem meg,láttam világszerte a technológia előrehaladottságot ami megerősítette bennem:
  Informatikus akarok lenni.

 • Őrszem - KUTDIÁK, Innovációs verseny

  11-es koromban az ország egyik két legnagyobb versenysorozatára is jelentkeztem, a KUTDIÁKra és az Ifjúsági Innovációs versenyre.
  Egy "Őrszem" nevű mobilapplikáción dolgoztam amellyel akármilyen típusú járműbe szerelhető GPS eszköz univerzálisan menedzselhető.
  Sajnos az alkalmazás nem jutott tovább egyik versenyen se döntőbe, de tudtam hogy itt még nincs vége.

 • SmarSuit - "A védelmező"

  Elkezdődött az utolsó tanévem középiskolásként,koránt sem remek jegyekkel. Leültünk egy szokásos év eleji beszélgetésre,hogy mit csináljunk idén. Ekkor jött az "Intelligens Tűzoltókabát" ötlete.
  Hamarosan megkezdődött a fejlesztés ami során jó kapcsolatot alakítottunk ki a katasztrófavédelemmel,és rengeteg szakmai tapasztalatot tudhatok emiatt magamnak.

 • Gyorsan történt

  A SmartSuittal neveztünk az Innovációs és a KUTDIÁK versenyre is. Tudtam hogy jó tanulmányi eredmények híján,a versenyekért kapott pluszpontok az egyetlen esélyim az egyetemre való bekerüléshez.
  Hamar kiderült, az ötlet és a prototípus a legtöbb szakmai zsűri tetszését elnyerte így a KUTDIÁKot nagydíjjal az Innovációs versenyt 2.helyezettel zártuk.

 • Róma - Maker Faire

  Rengeteg kiállításra kaptunk meghívást,a legtöbbjén be is mutattuk az E-Ruhát.
  Neveztünk a Maker Faire Innovációs bazárra amit idén Rómában rendeztek meg,ahova sikeresen ki is jutottunk.
  A standunkat a Magyar nagykövet személyesen meglátogatta.